Ticket #46 (closed task: fixed)

Opened 13 years ago

Last modified 13 years ago

XSLT to shape stub-b for portal

Reported by: lawrence Owned by: fvenuti
Priority: critical Milestone: MOLES_1.2.4
Component: MOLES Version:
Keywords: MOLES_Portal Cc: ko23

Description (last modified by lawrence) (diff)

Need a number of xslt codes for the various stub-b types to be formatted into html.

Change History

comment:1 Changed 13 years ago by lawrence

  • Owner rkl deleted
  • Component changed from T06_Vocabulay to T07_MOLES

comment:2 Changed 13 years ago by lawrence

  • Owner set to fvenuti
  • Description modified (diff)

Note that we decided on the 29th of March to have multiple xslt codes rather than one super code. Note also that we need to use this at the backend, because browser support for xslt stylesheets is patchy.

comment:3 Changed 13 years ago by lawrence

  • Cc ko23 added

comment:4 Changed 13 years ago by lawrence

The current version of the xslt code doesn't work as well behind the xalan processor as it does in the browser. You can see this by looking at source:TI07-MOLES/trunk/StubB/XSLT/browse/tmp/blah.html

I've made a copy of the relevant bits and bobs in a tmp directory, under source:TI07-MOLES/trunk/StubB/XSLT/browse ... (you'll need to reget that to get the xalan processor), and you can test it with the simple java command line documented in the tmp directory.

comment:5 Changed 13 years ago by fvenuti

  • Status changed from new to assigned

comment:6 Changed 13 years ago by fvenuti

I think it's just a matter of moving xslt, images and graphics to a directory called moles_browser_files. If you have /your_path/blah.html then create /your_path/moles_browser_files and move there xslt and graphics. I downloaded source:TI07-MOLES/trunk/StubB/XSLT/browse/tmp/blah.html and the page is displayed properly with netscape, ie and firefox. If there is something else I haven't noticed, please let me know otherwise I would close the issue.

comment:7 Changed 13 years ago by lawrence

Ok, at the moment the file are all in the wrong place, and that's my fault. Can we please leave open until I've confirmed they work ok when we do have things in the right place. (My copy of firefox did not display blah.html ok ... )

Note there has been a substantial revision of where things are to fit with my ideas of how the CGI should work ...

comment:8 Changed 13 years ago by lawrence

  • Status changed from assigned to closed
  • Resolution set to fixed

this seems to work fine and is now getting modified as part of the portal development.

Note: See TracTickets for help on using tickets.